Menu

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

TRUST HUNGARY ZRT

CSÚCSMINŐSÉG ÉS KITŰNŐ VEVŐSZOLGÁLAT

Állunk rendelkezésére!

Eszköz, amivel hozzájárulunk a borászok művészetéhez. A Trust elsődleges célja, hogy megfeleljen a vevők folyamatosan változó, egyre magasabb szintű elvárásainak.

NYOMON KÖVETÉS

Annak érdekében, hogy a borászokat elláthassuk a legpontosabb információkkal minden hordót nyomon követünk az erdőtől a raktárba kerülésen át, egészen a benne érlelt bor piacra kerüléséig. Igyekszünk a használatuk során szerzett tapasztalatokról is begyűjteni a legtöbb információt, melyeket a későbbi gyártásainknál már alkalmazni tudunk.

A TECHNOLÓGIA

Gyártás során, a legkorszerűbb technológiákat vegyítjük a régi, jól bevált módszerekkel, melyeket kiegészítünk a 300.000 db legyártott hordó tapasztalataival és a folyamatos innovációs, kutatási eredményeinkkel. Az amerikai és francia technológia, a magyar kreativitással kiegészülve, valamint az egyedi pörkölési eljárások együtt eredményezik az összetéveszthetetlen Trust íz világot.

KÜLDETÉSÜNK

Elsődleges célunk, hogy megfeleljünk a vásárlók magas minőségi elvárásainak, és arra törekszünk, hogy minden vevőnk a számára legmegfelelőbb terméket kínáljuk. A munkánk nem csak a hordóüzem kijáratáig tart, hanem folyamatos kapcsolatot tartunk a borászokkal.

Hírek

Látogasson meg bennünket...

February 15, 2018

A Trust Hungary egy rövid video-túrára invitálja Önöket, hogy bemutassa korszerű kádárüzemét, ahol a hires magyar hordók készülnek.  Elhivatottak vagyunk a folyamatos innováció, a szigorú minőségellenőrzés, a kiváló termékek és a kiemelkedő ügyfélszolgálat iránt. A Trust Hungary magyar, francia és amerikai tölgyfa hordókkal, illetve tölgyfa melléktermékekkel látja el a borászatokat és sörfőzdéket világszerte.

Tovább

25. ÜZLETI ÉVFORDULÓ

February 15, 2018

2017-ben a Trust 25. üzleti évfordulóját ünnepelte. Hálásak vagyunk lojális ügyfeleinknek, keményen dolgozó munkatársainknak és minden támogatónknak, akik ezt lehetővé tették.

Tovább

Instagram