Menu

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

TRUST HUNGARY ZRT

A KÁDÁRÜZEM

A Trust Hungary Zrt. Magyarország déli részén, Szigetváron található. 1992-ben alapították, kezdetben magyar tölgyfa dongát gyártottunk amerikai és francia hordógyártók részére. A magyar tölgy előnyös tulajdonságait felismerő visszajelzéseknek köszönhetően, a vállalat gyors fejlődésnek indult. Ez alapozta meg a modern kádárüzem létrejöttét.

VEVŐI ELKÖTELEZETTSÉG

Vásárlóink magas elvárásainak való megfelelés a Trust legfőbb célja.

Jelen
2017 április
25 SIKERES ÉV

A Trust Hungary 25 éves üzleti évfordulóját ünnepli. Hálásak vagyunk hűséges ügyfeleinknek, elkötelezett alkalmazottainknak és támogatóinknak világszerte, akik hozzájárultak sikereinkhez.

2012 Június
MÉRFÖLDKŐ A GYÁRTÁSBAN

A Trust Hungary legyártja a 200.000.-ik hordóját.

2006 Június
20.000 DB HORDÓ

A TRUST meghaladja az évenkénti 20.000. db hordó gyártását.

2004 Március
KIRÁLYI ELISMERÉS

A Trust Hungary Rt. örömmel látta vendégül a volt osztrák-magyar trónörököst, osztrák főherceget, a páneurópai Parlament jelenlegi elnökét, Habsburg Ottót és feleségét, Regina hercegnőt. Miután lemondott az osztrák trónról, Habsburg Ottó elnök úr a politikai munkásságát az egységes Európa megteremtésének szentelte. Mialatt Magyarország az Európai Unióhoz való csatlakozásra készült, Habsburg elnök úr elismerte a Trust Hungary-t, mint sikeres üzleti modellt

2004 Március
ISO TANÚSÍTVÁNY

2004. januárjában a Trust Hungary megkapta az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokat. A Trust Hungary az egyetlen ISO tanúsítvánnyal rendelkező kádárüzem Franciaországtól keletre.
 

2003 Június
A 300 L-ES HORDÓ

A Zwack Unicum Rt. kecskeméti üzemében - amely jól ismert világhírű minőségéről - a Trust Hungary Rt. által gyártott 300 literes magyar tölgyfa hordók megtalálták méltó helyüket. Cégünk rendkívül büszke arra, hogy kiváló minőségű termékeinkkel és nemzetközi tapasztalatainkkal hozzájárulhatunk a magyar szeszes italkészítők munkájához.

2002 Január
AZ ÉV MAGYAR TERMÉKÉNEK DÍJAZOTTJA
1999 Június
ÚJ KÁDÁRÜZEM

A magyar tölgy iránti gyors keresletnövekedés egy új, korszerű kádárüzem kialakulásához vezet.

1997 Január
FRANCIAORSZÁGI JELENLÉTÜNK

1997-re, a Trust Hungary már 30 000 hordónyi magyar tölgyfa dongát szállított a francia kádárüzemekbe.

1995 Január
ÚJ TERMÉKEK

1995-ben a Trust bevezeti a tölgyfa léc és tölgyfaapríték (chips) gyártását.

1992 Augusztus
A TRUST HUNGARY MEGALAKULÁSA

A Trust Hungary Rt. székhelye Magyarország déli részén, Szigetváron található. 1992-ben, a cég kezdetben magyar tölgyfa dongát értékesített amerikai borászatok részére. A magyar tölgy a kivételes tulajdonságának köszönhetően kedvező visszajelzéseket kapott és gyorsan elterjedt iránta az igény, amely megalapozta korszerű kádárüzemünk működését is.

Megalakul a Trust Hungary

A Trust megalapításának célja az volt, hogy a világ számos országában, a legjobb minőségű magyar tölgyet tudjuk biztosítani partnereink számára. Az eltelt évek alatt, a tölgyfa, a hordók és a korszerű gyártástechnológia egyik úttörőjévé váltunk.