Menu

HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ

TRUST HUNGARY ZRT

CSÚCSMINŐSÉG ÉS KITŰNŐ VEVŐSZOLGÁLAT

Állunk rendelkezésére!

Eszköz, amivel hozzájárulunk a borászok művészetéhez. A Trust elsődleges célja, hogy megfeleljen a vevők folyamatosan változó, egyre magasabb szintű elvárásainak.

NYOMON KÖVETÉS

Annak érdekében, hogy a borászokat elláthassuk a legpontosabb információkkal minden hordót nyomon követünk az erdőtől a raktárba kerülésen át, egészen a benne érlelt bor piacra kerüléséig. Igyekszünk a használatuk során szerzett tapasztalatokról is begyűjteni a legtöbb információt, melyeket a későbbi gyártásainknál már alkalmazni tudunk.

A TECHNOLÓGIA

Gyártás során, a legkorszerűbb technológiákat vegyítjük a régi, jól bevált módszerekkel, melyeket kiegészítünk a 300.000 db legyártott hordó tapasztalataival és a folyamatos innovációs, kutatási eredményeinkkel. Az amerikai és francia technológia, a magyar kreativitással kiegészülve, valamint az egyedi pörkölési eljárások együtt eredményezik az összetéveszthetetlen Trust íz világot.

KÜLDETÉSÜNK

Elsődleges célunk, hogy megfeleljünk a vásárlók magas minőségi elvárásainak, és arra törekszünk, hogy minden vevőnk a számára legmegfelelőbb terméket kínáljuk. A munkánk nem csak a hordóüzem kijáratáig tart, hanem folyamatos kapcsolatot tartunk a borászokkal.

Hírek

Kellemes ünnepeket kívánunk

February 15, 2018

Minden patrtnerünknek, vevőnknek kellemes karácsonyi ünnepekes és sikeres boldog új évet kívánunk!

Tovább

Elindult a rönkszezon

February 15, 2018

Elindult a rönk felvásárlás. Fenntartható erdőgazdálkodást folytató erdészeti partnereinkkel ez időszak alatt még szorosabban együttműködünk. A téli szezonban vásároljuk meg a hordógyártás alapanyagául szolgáló tölgyfa rönköket. Hajdú László üzemvezetőnknek több évtizedes tapasztalata van így nagy fokú szakértelemmel választja ki az erdőn a leg megfelelőbb rönköket, melyekből készül a kiváló minőségű saját gyártású TRUST hordódonga. Így nem nagyképűség kijelenteni, hogy a minőség ellenőrzése Nálunk már az erdőn kezdődik. A gondos kiválasztás mellett különös gondot fordítunk az alapanyagok nyomon követésére is, így minden egyes rönköt a már az erdőn egyedi azonosítóval látunk el így biztosítva a fa származásának és korának pontos és visszakövethető nyilvántartását egészen a hordógyártásig.

Tovább

Instagram